Terug naar nieuws

LED EVENEMENT VERLICHTING? DENK SMART & GREEN.


De LED technologie van Smart & Green brengt elk evenement tot leven. Of het nu om een tuinfeest gaat, een zakelijke beurs, een open huis, een congres of een product presentatie, met de draadloze evenement verlichting van Smart & Green gaat er een wereld van licht voor je open.

Sta je op het punt om een mooi evenement te organiseren? Denk Smart & Green. Want met LED verlichting van Smart & Green creëer je een beleving die elke verwachting overtreft. Smart & Green biedt je namelijk niet alleen de modernste LED technologie, maar ook een riante keuze uit meer dan 100 verschillende lampvormen. Geen evenement zo speciaal, of Smart & Green heeft er een bijzondere lichtmodule voor. Robuust, elegant, eigenzinnig, rond, vierkant, ovaal en in alle opzichten in het oog springend.

Smart & Green: draadloos
Het meest onderscheidende vermogen van Smart & Green zit echter in het innovatieve concept van deze sfeermakers: de lampen zijn stuk voor stuk draadloos en speciaal ontworpen om overal mee naar toe te nemen. Ja je leest het goed: draadloos! Je bent met Smart & Green dus uitermate flexibel. Elke op zichzelf staande lichtmodule draagt op een unieke manier bij aan jouw evenement. En met de bijbehorende afstandsbediening hou je de sfeer en de kleuren vervolgens gedurende het hele evenement in eigen hand. Je kiest op elk gewenst moment je eigen vormgegeven licht. Hoe slim is dat?

Smart & Green: overal toepasbaar
Waar je evenement ook gehouden wordt, met Smart & Green kun je overal uit de voeten. Binnen, buiten en zelfs op het water! De lampen zijn waterdicht (IP68), een aantal drijvend, schokbestendig én – we heten niet voor niets Smart & Green - milieuvriendelijk, dankzij een opmerkelijk laag energieverbruik. Met zoveel mogelijkheden wordt elk evenement een belevenis! Steek vandaag nog je licht op en bel: 088 – 666 90 00.

www.smartandgreen.nl