Terug naar nieuws

CARET KOOLDRAAD LAMP

De zeer innovatieve Caret Squirrel Cage kooldraad lamp laat oude tijden herleven. Deze nostaligische verschijning in combinatie met moderne technieken zorgen voor een lichtbeleving in optima forma.....vanaf nu verkrijgbaar bij Led Supply Europe!

Een stukje historie.
U kent ongetwijfeld de welbekende kooldraad gloeilampen met de zo bekende warme kleurbeleving alsmede het prachtige aanzien van de gloeiende draden in de lamp zelf. Deze lampen zijn al sinds jaar en dag een sfeermaker en betrouwbare lichtbron voor velen. Nu staan deze lampen niet bepaald bekend als energiezuinig en efficiënt. Met hun minimale 60 Watt zelf zo inefficiënt dat ze binnenkort geheel verboden worden. Sinds het aannemen van de Europese "Ecodesign"-wet in 2009 zal namelijk stapsgewijs het toelaatbare wattage per jaar omlaag gaan totdat uiterlijk 2016 een algeheel verbod is opgetreden.

Een alternatief!
Gelukkig heeft de ontwikkeling van lichtbronnen zeker niet stilgestaan en is er sinds kort een energiezuinig alternatief beschikbaar gekomen. Het Nederlandse bedrijf NDF heeft na een lange ontwikkelingsperiode een lamp op basis van koude kathode-technologie (CCFL) weten te presenteren welke 1-op-1 de vervanger is voor de orginele variant. Met een opgenomen vermogen van slechts 8 Watt, een levensduur van >25.000 uur én een warme kleurbeleving (2300K) met recht een voorwaardig alternatief!

Aanvullende informatie.

Wilt u meer weten over deze lamp? Klik hier, neem vandaag nog contact op met één van onze dealers of bel 088 - 666 80 80.