Terug naar nieuws

HALOGEEN OF LED LAMPEN? HET VERSCHIL IS HELDER!

 

 
Bij Led Supply Europe krijgen wij regelmatig de vraag of Halogeenlicht al goed te vervangen is door LED-lampen. De voordelen van LED-verlichting dringen weliswaar langzaam door, maar de klant ziet vaak nog tegen de eenmalige investering op. Bovendien vragen veel mensen zich af of de lichtbeleving van Halogeen met LED wel bereikt kan worden. Om voor eens en voor altijd licht te brengen in deze zaak, zetten wij graag de spotlights op de MR16 LED-lampen van Led Supply Europe.


LED verdient zich terug
LED-verlichting vraagt inderdaad om een iets grotere investering dan Halogeenverlichting, maar die wordt snel terugverdiend. De besparing op energiekosten kan namelijk oplopen tot 80 of zelfs 90% in het voordeel van LED-verlichting. Met een LED MR16 spot van 3,5W bereik je dezelfde lichtopbrengst als met een traditionele lamp van 35W. De verlichting begint met LED dus al in de portemonnee.


MR16 LED

Hoe zit het met de dimbaarheid, de kleur en de mogelijkheden van LED? Kort gezegd: uitstekend.
Bij Led Supply Europe hebben we met de LED MR16 spot een absolute sfeermaker in huis. De LED MR16 spots zijn voorzien van een aluminium reflector, waardoor het licht optimaal wordt geprojecteerd. Daarbij zijn de LED MR16 spots zeer goed dimbaar en dus sfeer verhogend. Met zijn 2700 graden Kelvin zorgen deze LED-lampen sowieso voor een aangename ambiance. Nog meer voordelen? Dankzij het kleine formaat vraagt de MR16 LED lamp 10W om een geringe inbouwhoogte van slechts 7 cm. Ideaal voor kamers waar licht een rol van betekenis speelt. De MR16 LED-lamp wordt door Led Supply Europe aangeboden in een breed assortiment: 3,5W, 5W, 7W en 10W.


Halogeen of LED?
Wie zijn licht laat schijnen op de ongekende mogelijkheden van LED-lampen, zoals de MR16 LED spots, kan niet anders dan concluderen dat overstappen van Halogeen naar LED nog nooit zo aantrekkelijk was. Wil je meer weten over onze MR16 LED-lampen? Neem vandaag nog contact op met een van onze dealers of bel: 088 – 666 80 80. Leds do it!