Terug naar nieuws

PRODUCTBELEVING IN DE SPOTLIGHTSBeleving. Beleving. Beleving. Elke keer wanneer wij in gesprek zijn met winkeliers horen wij hetzelfde: in de retail draait het om beleving. Kopen doet de consument toch steeds vaker online, nietwaar? In dat licht bezien is het volstrekt logisch dat je als ondernemer de productbeleving in je eigen winkel zo groot en intens mogelijk maakt. Niet alleen in de etalage, maar vooral op de winkelvloer zelf. Instore. Binnen dus. Dat je daarbij alles uit het (spreekwoordelijke) rek haalt spreekt voor zich. Maar heb je ook al eens aan vernieuwende verlichting gedacht? Met onze Led Railspots ben je verzekerd van een optimale productpresentatie. En kun je de aandacht van de klant gericht ‘sturen’. Dat kan het verschil betekenen tussen aankopen of doorlopen!

Verdubbeling van de lichtopbrengst
Bij Led Supply Europe overtuigen wij winkeliers doorgaans binnen 10 minuten van de verkoopkracht van onze Led Railspots. Want daarmee licht je producten aanzienlijk beter uit dan met gewone spots. Met 3-fase Led Railspots bereik je namelijk een verdubbeling van de lichtopbrengst. Dat extra licht, zo weten wij uit ervaring, zorgt voor een prettige winkelsfeer, meer awareness en een betere productbeleving. Met de helft van het vermogen van gewone spots. Met Led Railspots creëer je dus niet alleen een extra verkoopimpuls, maar bespaar je meteen fors op energiekosten. Dat is twee keer winst!

Meer dan 40.000 branduren
Met meer dan 40.000 branduren hoef je ook minder vaak spots te vervangen dan voorheen. Je gaat van reactief onderhoud naar pro-actief onderhoud. Waardoor je producten continu in de spotlights staan. Led Railspots om precies te zijn.

Led Supply Europe
Het creëren van beleving met winkelverlichting is een vak apart. Een vak waar wij bij Led Supply Europe onze passie van hebben gemaakt. Wij zijn binnen Europa de exclusieve leverancier van de hardloper onder de Led Railspots. Een topmerk met maar liefst 9 fraai vormgegeven modellen, leverbaar in diverse wattages: van 10W tot 50W. Alle 3-fase led railspots zijn voorzien van een gepatenteerde lens. Deze lens zorgt voor gerichte reflectie van het licht, zodat het precies daar komt waar jij het hebben wilt. Daarbij kun je kiezen uit vier lichtkleuren (2700K / 3000K / 4000K en 5000K). De Ra-waarde is >85.

Meer weten over Led Railspots?
Wil jij ook meer omzet halen uit productbeleving? Wij laten er graag ons licht over schijnen. Bel vandaag nog met één van onze dealers of bel: 088–666 80 80. Leds do it!